ΕκδηλώσειςΦορολογικά

Αυτοαπογραφή επιχειρήσεων στο Γ.Ε.ΜΗ.

Συνάδελφοι ,
Σας κοινοποιούμε το δελτίο τύπου του ΕΒΕΔ, αναφορικά με τη διαδικασία της αυτοαπογραφής των επιχειρήσεων στο Γ.Ε.ΜΗ.
 

Από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ανακοινώνεται ότι:

 Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες με θέμα :

ΑΥΤΟΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ Γ.Ε.ΜΗ: εισηγητής Γεώργιος ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ συντονιστής της Κεντρικής Υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ της ΚΕΕ(ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)

 Οι ενημερωτικές ημερίδες  θα πραγματοποιηθούν σε  ΡΟΔΟ και ΚΩ αντίστοιχα ως ακολούθως:

 ΡΟΔΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  2 Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα  συνεδρίων Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ και ώρα 19:00

 ΚΩΣ:  ΣΑΒΒΑΤΟ 3 Νοεμβρίου 2012 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ  στο Μαρμαρωτό στην ΚΩ. ώρα 19:00.

 Σκοπός των ενημερωτικών  εκδηλώσεων  είναι η παρουσίαση της διαδικασίας αυτοαπογραφής των επιχειρήσεων και η επίλυση προβλημάτων, αποριών που έχουν παρουσιασθεί.

 Η αυτοαπογραφή είναι υποχρεωτική για όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως αν είναι μέλη του Επιμελητηρίου μας ή όχι .

Όλες οι Ανώνυμες Εταιρείες οι Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης, οι προσωπικές εταιρίες (Ο.Ε. & Ε.Ε.), τα υποκαταστήματα Αλλοδαπών ΑΕ  και  Ε.Π.Ε.,  οι Αστικοί, Πιστωτικοί και Αλληλασφαλιστικοί Συνεταιρισμοί και λοιποί υπόχρεοι    των οποίων η  σύσταση ή  η έναρξη οικονομικής δραστηριότητας έγινε πριν τις 4/4/2011,  οφείλουν να απογραφούν στο Γ.Ε.ΜΗ.

 
Στην Α γενική συνέλευση της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, πού έγινε στο Ακταίον στις 10/10/2012, έγινε λεπτομερής ανακοίνωση, σχετικά με την συνάντηση που είχαν μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης, τμήματος Εμπορίου Κο Κομνηνό Στέφανο, που προΐσταται της όλης διαδικασίας αυτοαπογραφής καθώς και την παρέμβαση της Ενωσης μας στον Διευθυντή του ΕΒΕΔ Κο. Παπαδημήτρη Ιωάννη και τον υπεύθυνο του Γ.Ε.ΜΗ , Κο Ουζουνίδη Ηλία και ανακοινωθήκαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Σχετικές αναρτήσεις
Εκδηλώσεις

1η Πρόσκληση σύγκλισης ετήσιας Γ.Σ. έτους 2021

Η 1η ετήσια γενική συνέλευση για το 2021 θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα LEADER/CLLD από την ΑΝ.ΔΩ.

Η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ.) Α.Ε. διοργανώνει συνάντηση εργασίας για το νέο πρόγραμμα LEADER. Η συνάντηση / ενημέρωση απευθύνεται στους ασχολούμενους με την…
Φορολογικά

Κατάργηση της αναστολής υποβολής Α.Π.Δ. λόγω χρεών

Εξεδόθη εγκύκλιος από τον Ε.Φ.Κ.Α. με την οποία καταργείται η αναστολή της δυνατότητας υποβολής Α.Π.Δ. μέσω διαδικτύου, για όσους δεν κατέβαλαν 2 αντίστοιχες ασφαλιστικές εισφορές και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές τους δεν είχαν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου