Δραστηριότητες

Ανοικτή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

ΠΡΟΣ:
Μέλη του ΔΣ παρόντος και προηγούμενου
Μέλη Πειθαρχικού,
Μέλη ελεγκ. Επιτροπής
Μέλη της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Πρόσκληση Σύγκλισης Τακτικού Δ.Σ. Μηνός Ιανουαρίου 2017
Την Τετάρτη 08/02/2017 και ώρα 19:00 στο Ε.Β.Ε.Δ. 

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

 • Νέο Ασφαλιστικό – Φορολογικό και το μέλλον του κλάδου μας (Εισηγητές: Ηρακλείδης – Παπαγρηγορίου – Σταματάκης)
 • Φαινόμενα απευθείας αναθέσεων συμβάσεων έργου Λογιστικής – Φοροτεχνικής υποστήριξης από δημοτικές εταιρείες σε μη τοπικές επιχειρήσεις (Εισηγητές: Καραμιχάλης – Ευθυμίου – Παπαβασιλείου )
 • Προσκλήσεις από Δ.Ο.Υ για οικειοθελή δήλωση εισοδημάτων και αναδρομικοί έλεγχοι (Εισηγητές: Ηρακλείδης –Παπαγρηγορίου – Σταματάκης )
 • Κοινό δελτίο τύπου (με πρωτοβουλία της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου) με όλους τους Συλλόγους – Μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. αναφορικά με τις πληρωμές υποχρεώσεων πελατών μας από τραπεζικούς μας λογαριασμούς,  όπου προηγουμένως θα έχουν δηλωθεί στο Μητρώο, τις Τράπεζες, στην Αρχή για την καταπολέμηση εγκλ. δραστηριοτήτων κ.τ.λ για την διασφάλιση μας (Εισηγητές: Βλαστός – Σταματάκης)
 • Εξέλιξη Λειτουργίας eΓραμματείας Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, ενίσχυση ψηφιακής παρουσίας της ένωσης και νέες αποκλειστικές υπηρεσίες για τα μέλη (Εισηγητής: Καβουκλής)
 • Καμπάνια Λ/Φ Μελών της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου – συνεχής σε όλα τα ΜΜΕ – δίλεπτα Σποτ Ενημερωτικά  (Εισηγητές: Καβουκλής – Παπαγρηγορίου – Ηρακλείδης – Σταματάκης – Βλαστός)
 • Κοινές δράσεις του συλλόγου μας με άλλους συλλόγους και συνδέσμους στα πλαίσια της εξωστρέφειας (Εισηγητές: Ηρακλείδης – Κασέρης – Βλαστός)
 • Ετήσια Κοπή Βασιλόπιτας – Προγραμματισμός (Εισηγητής: Χούλης)
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Λογιστών 
 • Πρόταση Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» για να γίνει ο σύλλογος Χορηγός – Δωρητής για το έτος 2017 (Εισηγητής: Χανιωτάκης)
 • Διάφορα Θέματα

 Επιπλέον των ανωτέρω – Σταθερά θέματα:

 • Συζητήσεις επί θεμάτων που θα θέσουν μέλη του Συλλόγου με επιστολή ή με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Δ.Σ.
 • Συνέχιση εργασιών σε θέματα προηγούμενων Δ/Σ  και  οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα (έχουν δημοσιοποιηθεί στις προηγούμενες προσκλήσεις)

Η παρουσία όλων μας είναι καταστατικά επιβεβλημένη καθώς οι εξελίξεις στο επάγγελμα μας είναι συνεχείς και καταιγιστικές και απαιτείται η συμπόρευση και σύμπνοια σε όλα τα θέματα που μας αφορούν.

Σε περίπτωση που συνάδελφος δεν μπορεί να παρευρεθεί, οφείλει να ενημερώσει γραπτώς το Δ.Σ. και να αιτιολογήσει τους τυχόν λόγους αδυναμίας.

Σημείωση: Τα Διοικητικά Συμβούλια είναι ανοικτά στα μέλη του και τυχόν πρωτοβουλία μελών του Συλλόγου για προτάσεις και παρατηρήσεις αποτελούν ζητούμενο.

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Ο Πρόεδρος,
Ηρακλείδης Ιωάννης

Ο Γ. Γραμματέας,
Παπαγρηγορίου Νικόλαος

Σχετικές αναρτήσεις
Δραστηριότητες

Εξαιρετική επιτυχία είχε η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Νομού Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Ρόδου.
Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κο Κ. Κόλλια

Στη Ρόδο βρέθηκε εχθές, 02/05/2019, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ.Κωνσταντίνος Κόλλιας, και συνεδρίασε στα γραφεία του Περιφερειακού τμήματος του ΟΕΕ…
Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου είχε η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.

Ο Δήμαρχος Ρόδου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου και συζήτησαν θέματα συνεργασίας με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου