Αποφάσεις Δ.Σ.

Πρόσκληση Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου για συμμετοχή στην Πανελλαδική Κινητοποίηση της 12ης Νοεμβρίου 2015

Το Δ.Σ της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου σώματος που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 4ης Νοεμβρίου 2015, στις 11 Νοεμβρίου 2015, αποφάσισε την συμμετοχή των μελών της στην 24ωρη Πανελλαδική γενική απεργία της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε της 12ης Νοεμβρίου 2015, ενώνοντας τη φωνή τους με τους επαγγελματίες του νησιού ενάντια στην υπερφορολόγηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και την λεηλασία των Ασφαλιστικών Ταμείων.

Την ημέρα της απεργίας, τα λογιστικά – φοροτεχνικά γραφεία των μελών της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, καλούνται να παραμείνουν κλειστά.

Καλούνται επίσης οι πολίτες του νομού – πελάτες των γραφείων των μελών μας, να μην επισκεφθούν τα γραφεία των συναδέλφων τη συγκεκριμένη μέρα, για να μην ταλαιπωρηθούν άσκοπα καθόσον είναι πολύ πιθανόν να μην εξυπηρετηθούν.

Σε ένδειξη συμπαράστασης στην απεργιακή κινητοποίηση, καλούμε τα μέλη μας να μην πραγματοποιήσουν καμία συναλλαγή μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Taxisnet ή του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.

για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου

Ο Πρόεδρος,
Ηρακλείδης Ιωάννης

Ο Γ. Γραμματέας,
Παπαγρηγορίου Νικόλαος

Σχετικές αναρτήσεις
Αποφάσεις Δ.Σ.

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Βασίλη Τσαμπανάκη

Η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε) Ρόδου, μετά την είδηση για την απώλεια του Βασίλη Τσαμπανάκη, που διατέλεσε πρώην πρόεδρος του Οικονομικού…
Αποφάσεις Δ.Σ.

Ψήφισμα για τον θάνατο συζύγου συναδέλφου - μέλους μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε) Ρόδου, με θλίψη πληροφορήθηκε την απώλεια του συζύγου της συναδέλφου και μέλους…
Αποφάσεις Δ.Σ.

Πρακτικό 11/9/2020

Πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. που διεξήχθη την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου