Σεμινάρια - Ημερίδες

Σεμινάριο για νέους λογιστές

Τα Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, σε συνεργασία με το ΚΕΚ Γ. Γεννηματά, ανακοινώνουν τη διεξαγωγή 20ώρου σεμιναρίου για νέους λογιστές. Το σεμινάριο ξεκινάει την Παρασκευή 25-01-2012 και ώρα 18.00 μμ., στην αίθουσα σεμιναρίων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (Γ. Σεφέρη 80, Εμπορικό Κέντρο Μήδια, Ρόδος).
Ημέρες παρακολούθησης: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 18.00 – 21.00 μμ.
 
Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι έμπειροι και καταξιωμένοι Λογιστές – Φοροτεχνικοί, από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δοθεί σωστή κατεύθυνση, αναφορικά με το επάγγελμα του Λογιστή -Φοροτεχνικού, σε όσους βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους και να τους αναλύσει οτιδήποτε σχετικό με την εφαρμογή στην πράξη, όσων θεωρητικά έχουν διδαχθεί στις σχολές φοίτησης τους. Συγκεκριμένα η θεματολογία του θα είναι:
1)     Βασικές λογιστικές – Φοροτεχνικές έννοιες
2)    Διαδικασίες (έναρξη, μεταβολές, παύση κλπ)
3)    Απλογραφικό σύστημα τήρησης βιβλίων
4)    Διπλογραφικό σύστημα τήρησης βιβλίων
5)    Εισαγωγικές έννοιες εργατικού και ασφαλιστικού δικαίου
6)    Πρακτική Εφαρμογή
 
Λόγω του περιορισμένου χώρου θα τηρεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους τους εγγεγραμμένους λογιστές του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου στους οποίους μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, και της ΕΛΦΕΕ Ρόδου στα τηλέφωνα 22410-66660, και 22410-63900.

Σχετικές αναρτήσεις
Σεμινάρια - Ημερίδες

Σεμινάριο με τον οικονομολόγο Ευστάθιο Κριαρά

Η ΕΛΦΕΕ Ρόδου στα πλαίσια των σύγχρονων απαιτήσεων για συνεχή επιμόρφωση, στο διαρκές μεταβαλλόμενο φορολογικό, λογιστικό και οικονομικό περιβάλλον, διοργανώνει επίκαιρο φορολογικό…
Σεμινάρια - Ημερίδες

Οργάνωση και Λειτουργία Αθλητικών Σωματείων

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου
Σεμινάρια - Ημερίδες

Ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητή τον Φώτη Κουρμούση

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου και ώρα 16:00
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου