Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΔιάφοραΦορολογικά

Τάξεις λογιστών – φοροτεχνικών και δικαιούχοι αδειών – προηγούμενο και ισχύον καθεστώς – μεταβατικές διατάξεις

Σας   ενημερώνουμε ότι  δημοσιεύθηκε  στο    ΦΕΚ 107/τευχ Α/9-5-2013  ο  Νόμος   4152  που  περιλαμβάνει   τροποποίηση του Ν2515/1997 και του ΠΔ 340/1998. Σύμφωνα με τις  νέες διατάξεις  η  επαγγελματική ταυτότητα του Λογιστή Φοροτεχνικού διακρίνεται  σε επαγγελματική ταυτότητα Λογιστή   Φοροτεχνικού  Α’ και Β’ τάξης.
Για να ενημερωθείτε για τις νέες διακρίσεις των τάξεων που ισχύουν σύμφωνα με τον νόμο  4152/09-05-2013 τεύχος Α /ΦΕΚ 107, της  υποπαραγράφου Η2  “Τροποποίηση του Ν2515/1997 και του Π.Δ. 340/1998”, συγκριτικά με το προηγούμενο ισχύον καθεστώς καθώς και τις μεταβατικές διατάξεις.
 Δείτε τον πίνακα εδώ

Σχετικές αναρτήσεις
ΧρήσιμαΔήμος ΡόδουΔιάφορα

Πληρωμή του τέλους Παρεπιδημούντων μέσω της πλατφόρμας «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» του Δήμου Ρόδου

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» https://www.teledimos.gr/ του Δήμου Ρόδου, οι οφειλέτες έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν το τέλος 0,5% – Παρεπιδημούντων με…
Φορολογικά

Κατάργηση της αναστολής υποβολής Α.Π.Δ. λόγω χρεών

Εξεδόθη εγκύκλιος από τον Ε.Φ.Κ.Α. με την οποία καταργείται η αναστολή της δυνατότητας υποβολής Α.Π.Δ. μέσω διαδικτύου, για όσους δεν κατέβαλαν 2 αντίστοιχες ασφαλιστικές εισφορές και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές τους δεν είχαν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης.
Διάφορα

Υποβάλετε τις προτάσεις σας προς την ΠΟΦΕΕ

Αγαπητά μέλη της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε ) το μοναδικό Συνδικαλιστικό Όργανο του κλάδου μας, με έδρα…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου