Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΔιάφοραΕπείγοντα θέματαΦορολογικά

ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΧΙΣΝΕΤ- νεώτερη ανακοίνωση για την υποβολή και διόρθωση του Ε9

Συνάδελφοι,

Η ενημέρωση που έχουμε σχετικά με την υποβολή του Ε9 είναι ότι μετά τις 20/09/13 θα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής τροποποίησης στοιχείων και για τους δύο πίνακες.

Επομένως για την υποβολή του Ε9 έως 20/9 να δοθεί προτεραιότητα στις μεταβολές των ακινήτων ΜΟΝΟΝ του Πίνακα 1 που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα στο έτος του 2012 .

Μετά την συμπλήρωση των μεταβολών του 2012 να γίνεται οριστικοποίηση ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ και μεταβολές στα αγροτεμάχια του πίνακα 2.

Μετά τις 20/9 θα υπάρχει δυνατότητα και για μεταβολές σε προηγούμενα χρόνια για το σύνολο των ακινήτων, εφόσον έχουν δηλωθεί και δεν φαίνονται στο σύστημα του taxis.

Προσπαθούμε για νέες ημερομηνίες.

Μην ασχοληθείτε με τον Πίνακα 2.

 

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

Σχετικές αναρτήσεις
Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΔιάφορα

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Ευχόμαστε το μήνυμα της Ανάστασης να δίνει δύναμη και ελπίδα και όλοι μαζί να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το παρόν και το μέλλον…
ΧρήσιμαΔήμος ΡόδουΔιάφορα

Πληρωμή του τέλους Παρεπιδημούντων μέσω της πλατφόρμας «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» του Δήμου Ρόδου

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» https://www.teledimos.gr/ του Δήμου Ρόδου, οι οφειλέτες έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν το τέλος 0,5% – Παρεπιδημούντων με…
Φορολογικά

Κατάργηση της αναστολής υποβολής Α.Π.Δ. λόγω χρεών

Εξεδόθη εγκύκλιος από τον Ε.Φ.Κ.Α. με την οποία καταργείται η αναστολή της δυνατότητας υποβολής Α.Π.Δ. μέσω διαδικτύου, για όσους δεν κατέβαλαν 2 αντίστοιχες ασφαλιστικές εισφορές και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές τους δεν είχαν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου