Ενημερώσεις

Το Τμήμα Κ.Β.Σ. θα λειτουργήσει και αύριο, Παρασκευή 17/2/2012, για θεώρηση Βιβλίων Γ’ Κατηγορίας

Κατόπιν συνάντησης της συντονιστικής επιτροπής της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, με τον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ Ρόδου, κ. Τσαμπανάκη Βασίλειο, ζητήθηκε να λειτουργήσει το τμήμα του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, αύριο Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, με σκοπό και μόνο, την εξυπηρέτηση των συναδέλφων Λογιστών – Φοροτεχνικών, στην θεώρηση βιβλίων απογραφών και καταστάσεων απογραφών, επειδή η καταληκτική ημερομηνία εκτύπωσης της ποσοτικής απογραφής στα Βιβλία Γ’ κατηγορίας, είναι η Δευτέρα 20η του μηνός Φεβρουαρίου.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στον εκ των βασικών καταστατικών σκοπών της Ένωσης, που είναι η βελτίωση της καθημερινότητας όλων των συναδέλφων.

Ο προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ μας διαβεβαίωσε για την πρόθεση του να συντελέσει και σε άλλες ενέργειες, προκειμένου να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο και τα λογιστικά μας γραφεία και μέσω αυτών όλες οι επιχειρήσεις που εκπροσωπούνται από αυτά.

Σχετικές αναρτήσεις
Ενημερώσεις

Χωρίς την εκτύπωση στοιχείων taxisnet όσοι διαθέτουν επαγγελματική ταυτότητα συλλόγου

Διευκρινίσεις για τη μετακίνηση των επιστημόνων – αυτοαπασχολούμενων έδωσε ο κ. Χαρδαλιάς
Ενημερώσεις

Όλες οι διευκολύνσεις που περιλαμβάνονται στο νέο νομοθετικό πλαίσιο του υπουργείου Οικονομικών

Πέντε διαφορετικών ειδών ρυθμίσεις οφειλών για τους φορολογούμενους που έχουν επιβαρυνθεί με υπέρογκες οφειλές προς το Δημόσιο, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης
Ενημερώσεις

Επιμελητήριο Δωδεκανήσου: Ηλεκτρονικά η εξυπηρέτηση - Φυσική παρουσία μόνο με ραντεβού

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται ηλεκτρονικά και σε περιπτώσεις που απαιτείται φυσική παρουσία, η εξυπηρέτηση θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου