ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑΓνωσιακή βάση και forum λογιστικής θεματολογίας

Ενημερώσεις

Το Τμήμα Κ.Β.Σ. θα λειτουργήσει και αύριο, Παρασκευή 17/2/2012, για θεώρηση Βιβλίων Γ’ Κατηγορίας

Κατόπιν συνάντησης της συντονιστικής επιτροπής της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, με τον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ Ρόδου, κ. Τσαμπανάκη Βασίλειο, ζητήθηκε να λειτουργήσει το τμήμα του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, αύριο Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, με σκοπό και μόνο, την εξυπηρέτηση των συναδέλφων Λογιστών – Φοροτεχνικών, στην θεώρηση βιβλίων απογραφών και καταστάσεων απογραφών, επειδή η καταληκτική ημερομηνία εκτύπωσης της ποσοτικής απογραφής στα Βιβλία Γ’ κατηγορίας, είναι η Δευτέρα 20η του μηνός Φεβρουαρίου.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στον εκ των βασικών καταστατικών σκοπών της Ένωσης, που είναι η βελτίωση της καθημερινότητας όλων των συναδέλφων.

Ο προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ μας διαβεβαίωσε για την πρόθεση του να συντελέσει και σε άλλες ενέργειες, προκειμένου να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο και τα λογιστικά μας γραφεία και μέσω αυτών όλες οι επιχειρήσεις που εκπροσωπούνται από αυτά.

Σχετικές αναρτήσεις
Ενημερώσεις

Ο.Π.Ε.Κ.Α.: Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21

Επαναλειτουργεί η πλατφόρμα του Ο.Π.Ε.Κ.Α. προκειμένου να υποβάλουν οι δικαιούχοι την σχετική αίτηση για το Επίδομα Παιδιού Α21.
Ενημερώσεις

Τα πρόστιμα που επιβάλλονται από την Επιθεώρηση Εργασίας & ο υπολογισμός τους

Κατηγοριοποίηση παραβάσεων και καθορισμός ύψους προστίμων που επιβάλλονται από τους Επιθεωρητές Εργασιακών Σχέσεων του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ)
Ενημερώσεις

Υπόδειγμα πινακίδας Περιβαλλοντικού Τέλους για τις πλαστικές σακούλες

Από την 1/1/2018 οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να εισπράττουν και να αποδίδουν ειδικό περιβαλλοντικό τέλος, ανά τεμάχιο λεπτής πλαστικής σακούλας μεταφοράς, για την διάθεση τους στους καταναλωτές.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου