ΔιάφοραΕκδηλώσειςΦορολογικά

Διοργάνωση Επιμορφωτικών Σεμιναρίων το διήμερο 15&16 Δεκεμβρίου 2012 από το Ο.Ε.Ε./Τμ. Δωδεκανήσου

Μετά τα επιτυχημένα επιμορφωτικά σεμινάρια που πραγματοποίησε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας τμήμα Δωδεκανήσου στις 1 Δεκεμβρίου (Φορολογικό Σεμινάριο με τη συνεργασία της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου) και 8&9 Δεκεμβρίου σεμινάριο για Αξιολόγηση Επενδύσεων συνεχίζει το διήμερο 15 & 16 Δεκεμβρίου με 2 νέα σεμινάρια στην αίθουσα εκδηλώσεων και σεμιναρίων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (Γ.Σεφέρη 80-Μήδια-Ρόδος).

a
1. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν σεμινάριο για τα μέλη του Οικ.Επιμελητηρίου από τις 10:00-15:00 με θεματολογία:
– Βασικές αρχές πιστωτικής ανάλυσης (Εισαγωγή στον πιστωτικό κίνδυνο, οικονομικές αρχές του πιστωτικού κινδύνου, αρχές ανάλυσης των Οικονομικών Καταστάσεων)
– Διερεύνηση των στρεβλώσεων που δημιουργούνται από τις λογιστικές αναφορές στην ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων (ενδεχόμενες υποχρεώσεις, πωλήσεις ,αποθέματα ).
-Cash Flow Statements -IAS 7 και προσδιορισμός των αναγκών εξωτερικής χρηματοδότησης (EFN)
-Μέσα τραπεζικής χρηματοδότησης κεφαλαίου κίνησης και επενδυτικών αναγκών (βραχυπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα ,leasing , factoring, σταθερού , μεταβλητού επιτοκίου)
-Υπολογισμός νεκρού σημείου τιμολόγησης δανείων, ανάλυση κινδύνου του δανειακού χαρτοφυλακίου .
-Σύγχρονες μέθοδοι ανάλυσης της αποδοτικότητας , μέτρηση του Οικονομικού κέρδους, δημιουργία αξίας από τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου των δανείων

2. Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου δωρεάν σεμινάριο για νέους Οικονομολόγους στο οποίο έχει ως σκοπό να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τα σύγχρονα οικονομικά εργαλεία που βοηθούν τη Διοίκηση της επιχείρησης να λάβει ορθολογικές αποφάσεις για να αυξηθεί η αξία της εταιρίας. Δεν θα συζητηθούν φορολογικές ή λογιστικές διατάξεις αλλά θα χρησιμοποιηθούν οι Οικονομικές Καταστάσεις στο βαθμό που βοηθούν στην οικονομική ανάλυση και κατανόηση των οικονομικών θεμελιωδών διαχείρισης της εταιρίας. Το περιεχόμενο του σεμιναρίου αποτελείται από μίγμα λειτουργικών και στρατηγικών εργαλείων που αφορούν περισσότερο το Ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον και μάλιστα σε συνθήκες κρίσης και μείωσης της ζήτησης.
Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρίσκουν στο site του Οικονομικού Επιμελητηρίου www.ptdoee.gr ή στο τηλέφωνο 2241066660.

Σχετικές αναρτήσεις
ΧρήσιμαΔιάφορα

Πληρωμή του τέλους Παρεπιδημούντων μέσω της πλατφόρμας «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» του Δήμου Ρόδου

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» https://www.teledimos.gr/ του Δήμου Ρόδου, οι οφειλέτες έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν το τέλος 0,5% – Παρεπιδημούντων με…
Εκδηλώσεις

1η Πρόσκληση σύγκλισης ετήσιας Γ.Σ. έτους 2021

Η 1η ετήσια γενική συνέλευση για το 2021 θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα LEADER/CLLD από την ΑΝ.ΔΩ.

Η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ.) Α.Ε. διοργανώνει συνάντηση εργασίας για το νέο πρόγραμμα LEADER. Η συνάντηση / ενημέρωση απευθύνεται στους ασχολούμενους με την…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου