Εκδηλώσεις

Ημερίδα για το φορολογικό σύστημα, την ανταγωνιστικότητα και την έξοδο από την κρίση

Συνάδελφοι, σας προσκαλούμε στην ημερίδα του 2ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου «Οικονομικό – Φορολογικό Φόρουμ», που θα γίνει στη Ρόδο από το Ινστιτούτο Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών και το Περιφερειακό Τμήμα Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Στην ημερίδα συμμετέχει επίσημα η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου (ΕΛΦΕΕ Ρόδου) έπειτα από πρόσκληση του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών μελετών, και σε αυτή θα παρουσιαστεί επίσημα η μελέτη του ΟΕΕ/Δωδεκανήσου και του Ινστιτούτου για την αναγκαιότητα  διατήρησης του μειωμένου καθεστώτος ΦΠΑ στη Νησιωτική χώρα, με ταυτόχρονη τοποθέτηση της ΕΛΦΕΕ Ρόδου και του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Φορολογία και Ελεγκτική» του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Ο γενικός τίτλος της ημερίδα είναι «Ο εκσυγχρονισμός και η απλοποίηση του φορολογικού συστήματος, παράγοντας ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας και εξόδου από την κρίση» και σκοπός της να δημιουργηθεί ένας γόνιμος διάλογος σε θέματα φορολογίας, να αναδειχθούν τοπικά προβλήματα και να αξιοποιηθούν τεκμηριωμένες απόψεις και προτάσεις της επιστημονικής και επαγγελματικής κοινότητας για την επίλυση τους, με στόχο την ανάπτυξη και την ταχύτερη έξοδο από την κρίση.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη  Ρόδο, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 (17:00 – 22:00) στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου Rodos Palace.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Ημερίδας καθώς και την επίσημη πρόσκληση του Ινστιτούτου προς την ΕΛΦΕΕ Ρόδου.

Σχετικές αναρτήσεις
Εκδηλώσεις

1η Πρόσκληση σύγκλισης ετήσιας Γ.Σ. έτους 2021

Η 1η ετήσια γενική συνέλευση για το 2021 θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο πρόγραμμα LEADER/CLLD από την ΑΝ.ΔΩ.

Η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου (ΑΝ.ΔΩ.) Α.Ε. διοργανώνει συνάντηση εργασίας για το νέο πρόγραμμα LEADER. Η συνάντηση / ενημέρωση απευθύνεται στους ασχολούμενους με την…
Εκδηλώσεις

Η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου έκοψε την πίτα του 2019

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο Tennis Club café, έκοψε την πίτα της η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου