Φορολογικά

Μήνυμα της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για τις φορολογικές δηλώσεις

Συνάδελφοι,
 
Η ΠΟΦΕΕ απέστειλε προ ολίγη ώρα το παρακάτω μήνυμα:
 
«Μετά από επαφές της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες σας συνιστούμε να υποβάλλεται ότι δηλώσεις έχετε είτε αποθηκευμένες είτε σε εκκρεμότητα όσο πιο σύντομα γίνεται.»

Δεν έχουμε παραπάνω λεπτομέρειες εκτός από την διαβεβαίωση ότι 049 και οι ιατρικές δαπάνες δεν κινδυνεύουν ούτε τώρα ούτε σε αρκετό καιρό από τώρα.
Όμως το θέμα των προστίμων και των προσαυξήσεων αν θεωρηθούν και εκπρόθεσμες είναι ακόμα στον αέρα, κάτι που συνδέεται με το τι θα γράφει η  τροπολογία  της Κυβέρνησης την οποία δεν καταφέραμε να έχουμε νέα αν υποβλήθηκε σήμερα ή θα πάρει λίγες ημέρες τελικά.  
Εφόσον, στάθηκε αυτό το μήνυμα από την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. πρέπει να το ακολουθήσουμε και παρακαλούμε τους συναδέλφους να προχωρήσουν σε υποβολές των αποθηκευμένων και των εκκρεμοτήτων τους.

Σχετικές αναρτήσεις
ΦορολογικάΔήμος Ρόδου

Νέα Διαδικασία Απόδοσης Τέλους Παρεπιδημούντων/Ακαθαρίστων δυνάμει ΚΥΑ 1209/2023 (ΦΕΚ Β΄7332/22-12-2023)

Νέα διαδικασία υποβολής δήλωσης απόδοσης του τέλους διαμονής παρεπιδημούντων και του τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών…
Υπουργείο ΟικονομικώνΦορολογικάΧρήσιμα

Βραχυχρόνια μίσθωση: Αλλαγές με τον Ν.5073/2023

Οι αλλαγές στην βραχυχρόνια μίσθωση με τον Ν.5073/2023, επιγραμματικά: 1.Ο ορισμός της βραχυχρόνιας μίσθωσης από 365 μέρες γίνεται 60 ημέρες. 2.Από τρία…
Φορολογικά

Κατάργηση της αναστολής υποβολής Α.Π.Δ. λόγω χρεών

Εξεδόθη εγκύκλιος από τον Ε.Φ.Κ.Α. με την οποία καταργείται η αναστολή της δυνατότητας υποβολής Α.Π.Δ. μέσω διαδικτύου, για όσους δεν κατέβαλαν 2 αντίστοιχες ασφαλιστικές εισφορές και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές τους δεν είχαν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης.
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου