Διάφορα

Πρόσκληση του ΟΕΕ/Τμ. Δωδ/σου για μαζική συμμετοχή στην απεργία της 04/02/2016

Το 12ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΔΕΚΑΝΗΣΟΥ του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων και της οικονομικής κρίσης κράτησε μία στάση αξιοπρέπειας χωρίς φωνές και διαμαρτυρίες μιας και κυρίαρχη θέση μας είναι η επίτευξη όλων των μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται , για να εκσυγχρονιστεί η Ελληνική οικονομία.

Το παρόν όμως νομοσχέδιο με το οποίο έρχεται η κυβέρνηση να λύσει το μείζον θέμα του ασφαλιστικού δεν λύνει το πρόβλημα της βιωσιμότητας του Ασφαλιστικού Συστήματος, είναι κοινωνικά άδικο, οικονομικά αναποτελεσματικό, διαλύει τον παραγωγικό και επιστημονικό ιστό της Ελληνικής οικονομίας ; και κοινωνίας .και οδηγεί σε απόλυτη οικονομική ασφυξία τους ελεύθερους επαγγελματίες με τον κεφαλικό φόρο , που επιχειρεί να επιβάλει μέσω της δραματικής αύξησης στις εισφορές συνταξιοδοτικής αυτασφάλισης στο 20% του καθαρού εισοδήματος του ελεύθερου επαγγελματία, σε συνδυασμό με τη βαρύτατη φορολόγηση σε ότι μένει με 29% συν προκαταβολή επόμενης χρήσης.

Το εναπομείναν παραγωγικό κομμάτι της Ελληνικής οικονομίας καλείται να θυσιάσει πολύ περισσότερα από όσα θυσίασαν οι παλαιότεροι, είτε μέσωμεγαλύτερων ασφαλιστικών εισφορών, είτε μέσω νέων φόρων, άλλων εισφορών ή τελών, είτε μέσω περικοπών δημοσίων δαπανών, ενώ έχει και το βάρος της αποπληρωμής στο μέλλον των δυσβάστακτων χρεών του παρελθόντος.

Επιπλέον, στερείται κάθε βεβαιότητας για το μέλλον των δικών τους συντάξεων. Αυτό που θα καταφέρουν θα είναι να επαναπατρίσου τον παραγωγικό και επιστημονικό ιστό της Ελληνικής οικονομίας, η θα τον οδηγήσουν σε παραβατική συμπεριφορά για να ανταπεξέλθει την δυσβάστακτη υπερφορολόγηση.

Καλούμε τους οικονομολόγους, λογιστές- φοροτεχνικούς ελεύθερους επαγγελματίες να συμμετάσχουν από κοινού με το 12ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ  στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου , την Πέμπτη , 4 Φεβρουαρίου 2016 στις 10.30 π.μ.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Π.Τ.Δ Ω /ΣΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ο Πρόεδρος
Μιχαήλ Σ. Μιχαήλ

Σχετικές αναρτήσεις
Δελτία Τύπου / ΑνακοινώσειςΔιάφορα

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Ευχόμαστε το μήνυμα της Ανάστασης να δίνει δύναμη και ελπίδα και όλοι μαζί να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το παρόν και το μέλλον…
ΧρήσιμαΔήμος ΡόδουΔιάφορα

Πληρωμή του τέλους Παρεπιδημούντων μέσω της πλατφόρμας «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» του Δήμου Ρόδου

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «ΤΗΛΕΔΗΜΟΣ» https://www.teledimos.gr/ του Δήμου Ρόδου, οι οφειλέτες έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν το τέλος 0,5% – Παρεπιδημούντων με…
Διάφορα

Υποβάλετε τις προτάσεις σας προς την ΠΟΦΕΕ

Αγαπητά μέλη της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε ) το μοναδικό Συνδικαλιστικό Όργανο του κλάδου μας, με έδρα…
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου