Δηλώσεις Προέδρου

“Εάν καλείτε τους λογιστές προτού νομοθετήσετε, θα αποφεύγετε να εκτίθεστε”

Ο πρόεδρος της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου, κ. Σπύρος Σπυρόπουλος, συμμετείχε την Παρασκευή 4 Ιουνίου στην εκπομπή “Ο κόσμος σήμερα” στο Kosmos TV, όπου συνομίλησε με τον βουλευτή Δωδεκανήσου και πρώην υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα.

Απευθυνόμενος στον κ. Κόνσολα, που ως εκπρόσωπος της σημερινής κυβέρνησης αφουγκράζεται και την άλλη άποψη, ο κ. Σπυρόπουλος ανέφερε ότι “οι λογιστές είναι η δεύτερη κατηγορία, μετά τους υγειονομικούς, που τραβάνε όλο αυτό το μεγάλο ζόρι. Ήθελα να πω στον υφυπουργό το εξής, επειδή αναφέρθηκε και στην επιδότηση των πάγιων δαπανών. Έχουμε φτάσει στο σημείο να καταθέτουμε ψήφισμα για παραίτηση του προέδρου της ομοσπονδίας. Δείτε το λίγο με τις προθεσμίες, την έμμεση καταστρατήγηση της καταληκτικής ημερομηνίας των φορολογικών δηλώσεων και το θέμα με το πλαφόν.

Τους λογιστές εάν τους καλείτε στο τραπέζι προτού νομοθετήσετε, θα αποφεύγετε να εκτίθεστε και να δημιουργείτε όλη αυτή η αναστάτωση, με όλα τα κακώς κείμενα. Θα φροντίσουν να σας προφυλάξουν. Καλείτε τους λοιπόν για να συγγράφετε τους νόμους“.

Ο κ. Κόνσολας απάντησε πως “κάθε τι που κατατίθεται στην κυβέρνηση εξετάζεται. Αυτά που είπατε είναι προς εξέταση. Άρα εάν υπάρχουν δυνατότητες θα το κάνουμε“.

Σχετικές αναρτήσεις
Δηλώσεις Προέδρου

Φορολογικές δηλώσεις και πρόγραμμα επιδότησης παγίων

Άρθρο του προέδρου της ΕΛΦΕΕ Ρόδου Σ. Σπυρόπουλου στην εφημερίδα Δημοκρατική
Δηλώσεις Προέδρου

"Ερχόμαστε αντιμέτωποι με μεγάλα πρόστιμα, επειδή δεν αναγνωρίζεται το δικαίωμά μας στην ασθένεια!"

Αυτό ζητούμε να αλλάξει προκειμένου επιτέλους και ο λογιστής φοροτεχνικός να μπορεί να παρέχει στον εαυτό του κάθε φροντίδα όταν ασθενεί, έχοντας έτσι την δυνατότητα να απέχει από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα
Δηλώσεις Προέδρου

Η ηλεκτρονική γραφειοκρατία έχει εξουθενώσει τους λογιστές

Παρόλα τα εργαλεία και τα δεδομένα που έχει η κυβέρνηση, συνεχίζει να κρατάει τους λογιστές δέσμιους της ηλεκτρονικής γραφειοκρατίας
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου 

×
Δηλώσεις Προέδρου

Φορολογικές δηλώσεις και πρόγραμμα επιδότησης παγίων