Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΟΕΕ και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΠΟΦΕΕ, κ. Κώστα Κωνσταντινίδη

Ενημέρωση από τον Α’ Αντιπρόεδρο του ΟΕΕ και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Π.Ο.Φ.Ε.Ε, κo Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο θα έχουν τα μέλη μας, για τις τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με το επάγγελμα του Λογιστή / Φοροτεχνικού.
Στα πλαίσια της συνεδρίασης της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στο νησί μας, μεταξύ των άλλων, θα παρευρίσκεται και ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΟΕΕ και μέλος της εξελεγκτικής  επιτροπής της ΠΟΦΕΕ, ο κος Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, ο οποίος και θα μας ενημερώσει, στο ισόγειο του ΑΚΤΑΙΟΝ το Σάββατο και ώρα 14.30, για τις τρέχουσες εξελίξεις στο επάγγελμα του Λογιστή – Φοροτεχνικού, τον Κώδικα Δεοντολογίας, σαν Πρόεδρος της επιτροπής του ΟΕΕ που έχει σαν αντικείμενο τη διαμόρφωση και εισήγηση του στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Οικονομικών, την πιστοποίηση της ψηφιακής μας υπογραφής και γενικά το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στον κλάδο και στο επάγγελμα μας, μετά την κατάργηση 200 Δ.Ο.Υ και την επιφόρτιση με επιπλέον αρμοδιότητες των γραφείων μας.
Η παρουσία σας θα ήταν χρήσιμη.

Σχετικές αναρτήσεις
Δραστηριότητες

Εξαιρετική επιτυχία είχε η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με εξαιρετικά μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ο.Υ. Νομού Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. Ρόδου.
Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κο Κ. Κόλλια

Στη Ρόδο βρέθηκε εχθές, 02/05/2019, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ.Κωνσταντίνος Κόλλιας, και συνεδρίασε στα γραφεία του Περιφερειακού τμήματος του ΟΕΕ…
Δραστηριότητες

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρόδου είχε η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.

Ο Δήμαρχος Ρόδου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου και συζήτησαν θέματα συνεργασίας με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών
Νέα & Ανακοινώσεις

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε στο e-mail σας
περιοδικές ενημερώσεις από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. Ρόδου